O nama

Iz skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, SAR company se rađa sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podgne lestvicu na jedan još viši nivo.

Kontakt:

Radno vreme: 09:00 - 16:00
Lokacija: Braće Jerković 65, Beograd
 

Tehnologije

Kristalizacija
Membrane i rešenja na bazi cementa
Specijalne boje i premazi
Termoizolacioni i antikondenzacioni materijali
Novi objekti
Sanacija

KOMBINOVANJEM SISTEMA REŠAVAMO
SVE IZAZOVE

Ravni krovovi, terase, lođe

Ravni krovovi, terase i lođe, obzirom na konstantnu izloženost različitim vremenskim uslovima, zahtevaju specifčno rešenje. Neophodno je da hidroizolacija bude elastična kako bi izašla na kraj sa oscilacijama u temperaturi, ali i otporna kako bi se postigla trajnost. Tecmadry Elast armiran specijalnom mrežom postiže sve navedeno. Vrhunska elastičnost i trajnost, bez varenja i kritičnih spojeva obezbeđuju dugotrajno hidroizolaciono rešenje vrhunskog kvaliteta.

Kupatila

Kupatila i tuš kabine imaju specifčan spoj zahteva. Česta izloženost vodi, slivnici kao i spojevi zidova često različitih materijala i karakteristika, zahtevaju kombinaciju krutih membrana, fleksibilnih spojeva kao i vodootpornih maltera koji obezbeđuju preciznu i urednu obradu slivnika. Tecmadry za velike površine, Tecmadry Elast za fleksibilne spojeve i Premhor za obradu slivnika predstavljaju dobitnu kombinaciju.

Lift jame

Deo objekta koji je izložen stalnim vibracijama je defnitivno lift jama. Kako bi se zatvorila voda, koristi se kombinacija krutih sistema: Proquick zatvara žive prodore, Premhor ojačava spojeve i sanira sagregaciju, Tecmadry Milenium duboko penetrira, kristalizuje i štiti strukturu. Kako bi se postiglo potpuno rešenje i jama obezbedila od vibracija, potrebno je primeniti Tecmadry F, specijalnu fleksiblnu membranu namenjenu za negativne pritiske.

Sanacija podzemnih etaža

Verovatno jedino pouzdano i trajno rešenje, kada je u pitanju rešavanje problema sa prodorom vode u podzemne etaže zgrade sa negativne strane, je kvalitetna kristalizaciona tehnologija. Osnova je svakako Tecmadry Milenium, duboki kristalizacioni penetrat, koji prodire u betonsku strukturu ispunjavajući pore nerastvorivim kristalima i  tako trajno eliminiše vlagu. Proquick zatvara žive prodore, Premhor ojačava spojeve i sanira segregaciju i neizostavni su deo sistema. Ipak, sve to podvlači vrhunsko izvođenje radova naših majstora.

Tuneli

Tuneli su verovatno najkomplikovaniji objekti za sanaciju. Visoki pritisci, konstantne vibracije i upitni kvalitet i starost betonske konstrukcije, zahtevaju
sav know-how koji imamo i na test stavljaju široku paletu materijala. Vrhunski materijal i profesionalno izvođenje naših ekipa su garant kvaliteta i kod ovakvih
izazova.