O nama

Iz skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, SAR company se rađa sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podgne lestvicu na jedan još viši nivo.

Kontakt:

Radno vreme: 09:00 - 16:00
Lokacija: Braće Jerković 65, Beograd
 

Tecma paint break termic

TECMA PAINT BREAK TERMIC

Tecma paint break termic je vodeni dispergovani premaz sa šupljim staklenim mikro-sferama, koji formiraju membranu velike debljine sa izolacionim karakteristikama koje sprečavaju brz prenos toplote između unutrašnje i spoljašnje zaštićene površine. Membrana modifikuje toplotnu provodljivost obložene površine čime se povećava toplotna razlika između unutrašnje i spoljašnje površine i štite unutrašnje površine od brzog hlađenja ili zagrevanja u zavisnosti od spoljašnje temperature. Na ovaj način je moguće sprečiti kondenzaciju na unutrašnjim površinama i postići ugodnije okruženje.
Zahvaljuju i šupljim mikro-sferama, premaz pomaže u poboljšanju akustične izolacije materijala. U zavisnosti od prinosa i toplotne provodljivosti materijala, moguće je postići temperaturne razlike između unutrašnjih i spoljašnjih površina do 3 ºC. Membrana omogućava transpiraciju na podlozi na koju se nanosi.
Zahvaljujući svojim karakteristikama elastičnosti, može da apsorbuje male pukotine na podlozi bez gubitka kontinuiteta ili vodonepropusnosti. Može se prefarbati akrilnim i plastičnim bojama.
TECMA PAINT BREAK TERMIC se primenjuje kod zaštite ivica ploča, stubova, hladnih uglova i svih onih površina koje imaju mogućnost termičkih udara.