O nama

Iz skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, SAR company se rađa sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podgne lestvicu na jedan još viši nivo.

Kontakt:

Radno vreme: 09:00 - 16:00
Lokacija: Braće Jerković 65, Beograd
 

Tecma paint antigraffiti

TECMA PAINT® ANTIGRAFFITI

Efikasan lak za zaštitu od grafita koji deluje tako što formira tanak film na površini koju treba zaštititi. TECMA PAINT ANTIGRAFFITI se može nanositi na većinu materijala koji se koriste u građevinarstvu, kao što su  cigla, kamen, beton, cement, granit itd. Zaštita se dobija kada se na površini koja se štiti formira tanak film. Prilikom izrade grafita oni bi ostali na laku, a ne bi se fiksirali za zaštićenu podlogu. Kako bi se grafit uklonio sa laka, dovoljno ga je istrljati krpom natopljenom sredstvom za čišćenje TECMA SOL AP. Takođe je moguće prskati naše sredstvo za čišćenje na grafite, a zatim proći krpom da biste uklonili ostatke boje.

  • Efikasna zaštita od grafita na bilo kojoj površini
  • Zaštita površina od prljavštine. Lak se može prati vodom i sapunom, čime se uklanja masnoća, prašina itd., koji se talože na površinama izloženim urbanim sredinama
  • Lakoća uklanjanja grafita jednostavnom operacijom, trljanjem sa  TECMA SOL AP
  • Jednostavna primena. Može se nanositi četkom, vunenim valjkom ili pištoljem