O nama

Iz skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, SAR company se rađa sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podgne lestvicu na jedan još viši nivo.

Kontakt:

Radno vreme: 09:00 - 16:00
Lokacija: Braće Jerković 65, Beograd
 

O nama

O nama

Iz skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, SAR company se rađa sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podigne lestvicu na jedan još viši nivo. Mislija nam je da uvodimo inovacije u građevinarstvo naše zemlje i kroz partnerski, pre svega ljudski odnos, podignemo kvalitet usluge i smanjimo troškove našim partnerima u svim oblastima kojima se bavimo.

Partnerstvo sa firmom Hidrobeton je temelj na kom stojimo i stvaramo nove mogućnosti. Jedno od prvih novina koje smo uveli je i zastupništvo španske firme SATECMA. Proverivši kvalitet proizvoda i mogućnosti saradnje, postajemo njihovi zastupnici za našu zemlju i šire područje Balkana.

Naši partneri

beobeton logo