O nama

Iz skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, SAR company se rađa sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podgne lestvicu na jedan još viši nivo.

Kontakt:

Radno vreme: 09:00 - 16:00
Lokacija: Braće Jerković 65, Beograd
 

Novi objekti

Metodologija radova

Kada su u pitanju novi objekti, SAR company može izvesti hidroizolaciju svih pozicija, od temelja do krova, našim materijalima i našim izvođenjem

Hidroizloacija podzemnih etaža novog objekta dodavanjem aditiva (kristala) pri proizvodnji betona

Dodavanje aditiva TECMA ADMIX CRYSTAL kod proizvodnje betona se može vršiti na dva načina:

  • U fabrici betona pri izradi smeše dodaje se aditiv TECMA ADMIX CRYSTAL (količina zavisi od pritiska vode koji će objekat trpeti, određuje se po proizvođačkoj specfikaciji)
  • Na gradilištu, aditiv TECMA ADMIX CRYSTAL se dodaje u sam mikser. Mikser mora raditi minimum 12 minute pre izlivanja betona.

Spojevi betoniranja (ploča – zid, zid – zid, ili kod izlivanja u više faza) se pre izlivanja premazuju prajmerom po našoj tehnologiji. Prajmer ostaje aktivan 72h i u tom periodu se izvršava izlivanje. Ukoliko iz bilo kog razloga izlivanje nije izvršeno u datom roku, nije potrebno skidati prajmer već ga samo ponovo naneti. Nanošenje se može izvšiti četkom ili prskanjem

IMG-c1dabf22430ad0e95b214cfe49f74120-V

Hidroizloacija terasa i ravnih krovova

Kako bi se postigla vrhunska zaštita terasa i ravnih krovova koristimo TECMADRY ELAST elastičnu armiranu membranu

  • Dvokomponentna visoko elastična membrana
  • Armirana posebnom mrežom
  • Bez slabih spojeva
  • Paropropusna, omogućava objektu da diše

Elastični premaz na bazi cementa za visoku stopu zaštite i hidroizolacije. Dvokomponentni predozirani proizvod koji je baziran na specijalnim cementima i sintetičkim smolama u emulziji. Njegova visoka elastičnost nudi mogućnost premošćavanja pukotine (može premostiti pukotine do 3,5 mm) usled vezivanja, termičkog širenja, itd., održavanje hidroizolacije i zaštite betona.

Hidroizloacija kupatila

U zavisnoti od potreba, za hidroizolaciju kupatila koristimo kombinaciju materijala

  • Tecmadry hidroizolacioni premaz
  • Premhor za obradu slivnika
  • Tecmadry Elast za fleksibilne spojeve

Kombinacijom pomenutih materijala postiže se sigurna i trajna hidroizolacija svih vrsta mokrih čvorova